Heeft U een reeds gepland bruiloft?

Deelorganisatie of coproductie is ook mogelijk

Je kan ons ook als partner inschakelen voor deelorganisatie of coproductie. Deelorganisatie of coproductie is de oplossing wanneer je een gedeelte van de organisatie van jullie droomhuwelijk wilt uitbesteden en zelf een aantal onderdelen in eigen regie wilt houden. In dat geval verzorgen wij die onderdelen waar je zelf geen tijd voor hebt of waarvoor specifieke (event)kennis en ervaring voor nodig is.


Hospitality personeel

Onze hospitality personeel kunnen ingezet worden ter ondersteuning van uw bruiloft. Denk aan een stijlvolle ontvangst of het presenteren van hapjes en het uitschenken van drinken.

De beleving van elk moment dat jouw gasten bij jullie bruiloft ervaren. Van het eerste tot het laatste moment.

Gastvrijheid van hoog niveau!

DJ

Op zoek naar een geweldige DJ voor jullie bruiloft? Specialist op het gebied van bruiloften en andere feestgelegenheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

100% Feestgarantie.

Catering

Ben je op zoek naar een authentieke Indonesische gerechten en snacks voor jullie bruiloft? Dan ben je hier aan het goede adres. 

Wij verzorgen catering vanaf 25 personen.

Bijzondere entertainment en openingsacts

Bruiloftstyling

Heb je een thema voor je bruiloft in je hoofd en ben je op zoek naar iemand die het kan vertalen naar de juiste aankleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Oppas service

Bent u op zoek naar een Nanny die alle aandacht geeft aan de kinderen? Verschillende activiteiten organiseert om de kinderen te vermaken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem gerust contact met ons om uw wensen te bespreken.

Is het "vermiste puzzelstukje" gevonden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.